Mihalcea Marian – preselecții

Mihalcea Marian Dragi copii și părinți.

Preselecțiile pentru A.D.K. Junior, pentru etapa I, a-II-a, a-III-a și a-IV-a, se vor face trimestrial pe baza dosarului de înscriere, astfel : etapa I, intervalul ianuarie – martie 2015, etapa a-II-a, intervalul aprilie – iunie 2015, etapa a-III-a, intervalul iulie – septembrie 2015, etapa a-IV-a, intervalul octombrie – decembrie 2015.

1. Pentru candidații care vor să intre în etapele de admitere ale Academiei Domnul de Karate, documentația se poate descărca de pe mai jos .

              A. Descarcă pentru copii  cerere adeziune

              B. Descarcă pentru părinți   cerere adeziune

2. Pentru candidații care nu au intrat în etapa de selecție curentă, pentru a obține punctele necesare, se pot trimite materialele necesare în perioada imediat următoare.

3. Candidații admiși sunt rugați să urmeze pas cu pas toate informațiile de la nivelul intermediar de mai jos .

1. Descărcare aplicația SILVERLIGHT  CLIK AICI

2. Descărcare platforma ROmania EDU CLIK AICI

3. Realizarea CONT

    Pentru realizarea contului, după ce ai descărcat platforma, te invităm să te înscrii – GRATUIT, completând formularul de înscriere .înscriere  - interfață

înscriere - formular

Notă : Dacă ai completat cererea de adeziune și ai primit confirmarea membralității, te rugăm anunță la mihalcea.marian@yahoo.com , după ce ți-ai creat cont pe platformă !!!

Succes !

Pentru informații, Sector 2 – București trimiteți email: mihalcea.marian@yahoo.com sau contactați la numărul de telefon 0726.484.956.

domnul de  karate-romania edu Pentru mai multe informații trimiteți email la domnuldekarate@gmail.com sau contactați la numărul de telefon .

 ÎNAPOI LA PAGINA PRESELECȚII CLICK AICI