ADMITERE A.D.K.

Dragi copii și părinți.

Lista candidaților selectați pentru ADK Junior, etapa I – intervalul ianuarie – martie 2015, se poate vizualiza pe pagina http://academia.domnuldekarate.ro/preselectii/. Următoarele preselecții, pentru Etapa a-II-a, a-III-a și a-IV-a, se vor face trimestrial pe baza dosarului de înscriere, astfel : etapa a-II-a, intervalul aprilie – iunie 2015, etapa a-III-a, intervalul iulie – septembrie 2015, etapa a-IV-a, intervalul octombrie – decembrie 2015.

1. Pentru candidații care vor să intre în etapele de admitere ale Academiei Domnul de Karate, toată documentația se poate descărca de pe pagina http://academia.domnuldekarate.ro/a-adeziune-cerere/ .

2. Pentru candidații care nu au intrat în etapa de selecție, pentru a obține punctele necesare, se pot trimite materialele necesare în perioada imediat următoare.

3. Candidații admiși sunt rugați să urmeze pas cu pas toate informațiile ce sunt afișate la nivelul intermediar pe pagina http://academia.domnuldekarate.ro/intermediar/

Vă urăm succes !

Pentru mai multe informații trimiteți email: domnuldekarate@gmail.com, contactați-ne la telefon 0723.493.916 sau accesați pagina de facebook Domnul de Karate.