A.D.K. pregătește și țintește dezvoltarea canalului oficial TVedu SENSEI şi a anunțat lansarea TVedu SENSEI, un canal online internațional la 1 MARTIE 2015.

Cei mai buni membri vor fi reuniţi într-un CLUB EDU al A.D.K.,  urmând a satisface stagii de pregătire A.D.K. la cele mai importante cluburi din Europa.

A.D.K. urmăreşte şi înfiinţarea Centrului Naţional de Formare şi Cercetare în domeniul culturii ARTELOR MARTIALE, care va reuni școlile/cluburile/federațiile din acest domeniu, Școala Federală de Instructori/Antrenori, Centrul de Cercetare în medicina sportivă, Centrul de cercetare al istoriei ARTELOR MARȚIALE, Centrul de formare profesională şi evaluare de competenţe.

Printre planurile A.D.K. se regăseşte şi înfiinţarea Asociaţiilor Regionale de A.D.K., pentru a veni în întâmpinarea procesului de regionalizare teritorial-administrativă al României. Aceste noi entităţi vor avea rol coordonator pe plan regional.

Forul condus de DOMNUL DE KARATE intenţionează de asemenea să înfiinţeze un Muzeu al ARTELOR MARTIALE – cu mediu virtual integrat şi bibliotecă.